Mei 16, 2015 - Algemeen    No Comments

Samen bloggen

Het leek mij een leuk idee om een website op te zetten waar ik nieuws artikelen, recepten en andere zaken kon delen met de hele wereld. Maar om dat alleen te doen leek mij een beetje saai, een persoonlijke blog wil ik niet. Dus heb deze website opgezet zodat iedereen een artikel kan toevoegen.

Gezellig samen bloggen

artikelenIedereen mag een artikel toevoegen aan deze blog. Als je wilt ingaan op het laatste nieuws, dan kan dat hier. Misschien wil je een recept of levenswijsheid delen? Ook dat kan. Of wil je een artikel schrijven en een link opnemen naar je website? Dat mag ook. Ik stel echter wel een paar kleine eisen aan een artikel. Als je de huisregels negeert, plaats ik je artikel niet. Maak je het echt te bont dan wordt je IP adres op verschillende manieren gebanned. En daar heb ik eigenlijk helemaal geen zin in. 😛

De huisregels…
Zorg alsjeblieft dat je artikel voldoet aan deze regels, dan kan ik je artikel gewoon plaatsen, dat is hopelijk wat we allebei willen. Als je een link wilt naar je website, geen probleem! Maar begrijp dat ik geen spam accepteer. Schrijf een artikel dat echt waardevol is, schrijf niet omdat je even snel een link wilt. Slecht geschreven artikelen gaan zonder verder overleg de prullenbak in.
Ik wacht soms enkele dagen, misschien wel een week, voordat ik een artikel plaats.
Verwacht dus niet dat je artikel direct geplaatst wordt. Geplaatst is geplaatst en wordt nooit meer verwijderd, ook de links worden niet aangepast tenzij je een foutje hebt gemaakt.
Ik verwacht van een ieder artikel:

  • 300 woorden of meer
  • Unieke tekst, niet van andere websites gehaald
  • Leesbaar Nederlands
  • Geen erotiek
  • Schrijf voor mensen, niet zoekmachines
  • 1 backlink per artikel

Je hoeft geen tags aan te maken, dat doe ik voor je. Het is niet verplicht om WordPress SEO in te vullen, dat kan ik wel voor je doen. Zorg er echter wel voor dat je een woord niet vaker dan 4 keer per 100 woorden gebruikt, 4% maximaal dus, anders is je artikel onbruikbaar en kan ik het niet plaatsen.

Youtube en foto’s
Je mag foto’s toevoegen indien deze rechtenvrij zijn. Youtube video’s mag je altijd toevoegen. Plaats een link naar de Youtube video onderaan je artikel dan neem ik de video zo netjes mogelijk op.

Reageren en delen

Wil je reageren op een blog artikel van iemand? Dat kan, je mag een blog artikel sterren toekennen of een reactie plaatsen. Het is ook mogelijk om een artikel te delen via Google Plus, Twitter of Facebook.

Veel succes. Heb je vragen? Neem gerust even contact op.